Retourneren

Uiteraard kun je je aankoop retourneren. Er gelden enkele spelregels, een kort overzicht:

Artikel defect?

Is het product dat je hebt ontvangen defect? Neem dan even contact met ons op alvorens het product te retourneren. Allicht vinden we samen een snellere oplossing.

Zichttermijn?

Het standaard zichttermijn is 14 dagen. Toch iets langer nodig gehad? Neem even contact met ons op en allicht kunnen wij nog een oplossing bieden.

Retouradres?

Ons retouradres is:

RestantOutlet.nl
T.a.v. Afdeling Retouren
De Overmaat 78
6831AJ Arnhem

Je kunt het pakket middels een pakketdienst naar keuze aan ons retourneren.

Retourkosten?

De kosten voor het retourneren van je bestelling worden niet door ons vergoed. Wij vergoeden wel het aankoopbedrag en, indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, de oorspronkelijke verzendkosten. De retourkosten van grote artikelen (baden, wc, minikeuken) die geleverd zijn een pallet kunnen oplopen tot € 75,- euro.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe snel wordt een retour verwerkt?

Doorgaans wordt elk pakket dat wij retour ontvangen binnen 5 werkdagen afgehandeld.

Hoe snel ontvang ik mijn geld terug?

Direct als je retourzending is verwerkt geven wij onze betaalprovider de opdracht het geld terug te storten. Doorgaans verwerken zij deze verzoeken binnen 1 werkdag.