Duurzaamheid & RestantOutlet.nl

Oranje en donkergrijs zijn onze huisstijlkleuren, maar groen hoort hier ook bij! RestantOutlet verkoopt voornamelijk restpartijen. Zo zorgen wij ervoor dat producten toch nog een eindgebruiker krijgen en niet voor niks zijn geproduceerd.

Dozen recyclen

Wij proberen zoveel mogelijk dozen te hergebruiken. Het kan zijn dat er een keer een opdruk op de buitenzijde staat die niet per se van toepassing is. Zo hebben wij momenteel een aantal dozen staan met de opdruk ‘Bewaren bij -18 graden’. Wees gerust, dat is niet nodig bij onze producten.

Geen plastic!

Wij verpakken je bestelling in kartonnen dozen zonder daarbij plastic opvulling te gebruiken. In plaats daarvan gebruiken wij slierten van gerecycled karton als opvulmateriaal. Is een doos niet geschikt als verzenddoos, dan wordt deze nog steeds volledig gebruikt!

Retour gekomen goederen

Artikelen die retour komen sorteren wij en worden uitvoerig getest. Indien het artikel functioneert, wordt deze tegen gereduceerd tarief op onze webshop aangeboden. Afval kun je niet voorkomen, maar we doen ons best het tot een minimum te beperken.